Yritys

Puunjalostusteknologiaa puolen vuosisadan kokemuksella


Jartek on kehittänyt jo yli puolen vuosisadan ajan suomalaista puunjalostusteknologiaa. Matti Uimonen perusti yhtiön Satekon nimellä ja aloitti toimintansa 2.1.1958.

Tänä päivänä Jartek on yksi Suomen suurimmista sahateollisuuden teknologiatoimittajista. Yksityisessä omistuksessa oleva yhtiö on erikoistunut sahojen lajittelu- ja paketointilaitosten, puun lämpökäsittelylaitosten sekä jatkojalostusteknologian toimittamiseen.

Päämarkkina-alueillaan Suomessa ja Venäjällä Jartekin palveluihin ja teknologiseen osaamiseen ovat luottaneet mm. MetsäWood, UPM ja Stora Enso.

Asiakasta kuunnellen

Jartekin tavoitteena on kehittää toimintaansa ja kilpailukykyään asiakkaidensa tarpeita kuunnellen sekä tuottaa alan terävintä teknologista osaamista edustavia palveluja ja kokonaisratkaisuja.

Yhtiön toimintaa ohjaavia arvoja ovat palvelualttius, ketteryys, joustavuus ja tuloksellisuus. Jartek tuntee markkinan, asiakkaidensa tarpeet ja kehittää asiakaskohtaisia ja yksilöllisiä teknologisia innovaatioita palvellakseen heitä entistäkin paremmin.

Jartekin toimittamat kokonaiset tuotantolaitokset, linjastot ja muut asiakaskohtaiset palveluratkaisut tunnistetaan niiden toimintavarmuudesta ja korkeasta laadusta. Niihin voi luottaa. Takuulla.
 

 

AAA Korkein luottoluokitus
Luotettava kumppani
Yritys
Yritys

ESITTEET

Voit lukea tästä esitteemme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä löydät täältä.

Jartek esite Lämpökäsittely esite