Sahatavaran käsittely

Lajitteluliiketoiminnan tunnuksemme kertoo kaiken: ”More than mechanics”. Meille mekaniikka ei ole vain mekaniikkaa, meille se on kaiken toiminnan perusta.

Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakas, siksi olemme kehittäneet toimintaamme niin, että asiakas saa alan parhaat ratkaisut kokonaisedulliseen hintaan. Lajittelukomponenttimme olemme jakaneet HS (High Speed) sekä ST (Standard) -tuoteperheisiin, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla aina pienistä laitoksista suurteholaitoksiin.

Tarjoamme ratkaisut niin särmätylle kuin särmäämättömälle sahatavaralle tuore- ja kuivalajitteluun sekä ratkaisuja ensiasteen jatkojalostukseen, kuten suurtehohöyläämöille. 

‹ TAKAISIN RATKAISUIHIN

ESITTEIDEN LATAUS


Klikkaa ▼

TEKNISET RATKAISUT

Nuorekkuus yhdistettynä vankkaan kokemukseen takaavat sen, että ratkaisumme edustavat uusinta huipputehokasta teknologiaa.

Laaja yhteistyöverkostosto mahdollistaa alan parhaat ratkaisut jokaiseen haasteeseen, joka on meille osa jokapäiväistä toimintaamme.

Alla on mainittu osa meidän avainlaitteitamme, asiantuntijamme kertovat mielellään lisää muista huipputuotteistamme. 

TRIMMERI

Trimmerimme on kehittynyt vuosikymmenten aikana markkinoiden parhaaksi. Olemme säilyttäneet hyväksi havaitut toiminnot ja komponentit sekä vuosien varrella kehittäneet trimmeriämme kokonaisedullisemmaksi ja huoltoystävällisemmäksi.

Suunnittelussa on hyödynnetty 3D-suunnittelua, jonka avulla se on saatu modulaariseksi. Se myös takaa , että asiakas voi räätälöidä oman Jartek trimmerinsä optioiden avulla juuri oikeanlaiseksi.

Trimmerimme on täynnä hienoja yksityiskohtia, joista asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Trimmeri

LOKEROINTI

Lajittelukuljetin siirtää kappaleet lokeroihin tehokkaasti ja hellävaraisesti. Nopeus jopa 220 kpl/min. Nopeuden ja asiakkaan tarpeen mukaan lajittelukuljetin on joko ns. perinteinen koukkuorsi versio tai työntävä versio.

Varmatoimiset ja järeät pystylokerot voidaan varustaa erityisellä puutavaran matalapudotuslaitteistolla.

Kun asiakkaalla on vähän laatuja ja tarpeet kappaleiden erittäin hellävaraiselle käsittelylle, tarjoamme lajitteluun vaakalokeroratkaisua. Vaihtoehtoina on saatavissa matto- ja röhjölokerovaihtoehdot.

Lokerointi

ANNOSTIMET

Annostin on varsinkin tuorelajittelussa yksi laitoksen kriittisimmistä laitteista. Kappaleet on saatava kolaväliin optimaalisesti, mutta myös investointitehokkaasti. Siksi Jartekilta löytyy laaja valikoima erillaisia annostimia, jotta voimme vastata parhaalla mahdollisella tuotteella jokaiseen haasteeseen.

Perinteinen tehoannostin annostelee kappaleet luotettavasti sekadimensioajossa jopa 200 kpl/min nopeuteen kustannustehokkaasti.

Tätä, niin kuin kaikkia muitakin tuotteitamme, voidaan täydentää asiakaskohtaisilla optioilla.

Annostin

ESITTEET

Voit lukea tästä esitteemme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä löydät täältä.

Jartek esite Lämpökäsittely esite