Automaatio

Jartek AI Oy on maaliskuussa 2020 perustettu yritys, jonka missiona on täydellisesti muuttaa sahateollisuuden toimintamallit rakentamalla tuotantoprosessin eri vaiheet yhden käyttöliittymän alle. Tämän toteutuessa sahateollisuuden prosessit muistuttavat enemmän puunjalostusteollisuuden muita prosesseja, joissa koko tuotantoa voidaan valvoa ja johtaa jopa yhden hallintapaneelin avulla valvomosta käsin – ei tuotantolinjan varrelta usean henkilön voimin. Ratkaisu tuo merkittävän laadullisen kilpailuedun ja kustannustehokkuus paranee huomattavasti.

Jartek AI Oy on osa Jartek-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii Jartek Group Oy. Jartekin vuosikymmenten vahva osaaminen sahateollisuudesta näkyy myös uuden automaatioyrityksen työn jäljessä. Jartek AI:n toimipisteessä Lahdessa työskentelee yksitoista sahateollisuuden ja tietotekniikan pitkän kokemuksen omaavaa ammattilaista.

Rakennamme automaatiojärjestelmiä avoimen Beckhoff-tuoteperheen ympärille. Ympäristö rakentuu tunnetuille standardeille ja on liitettävissä kaikkiin olemassa oleviin järjestelmiin. Lisäksi ohjelmointia on mahdollista tehdä useilla eri ohjelmointikielillä. Kehitysympäristö pohjautuu Microsoftin Visual Studioon ja on siten jatkuvasti kehittyvä, helposti ylläpidettävä, avoin sekä skaalautuva Windows-pohjainen järjestelmä, jota on mahdollista käyttää tabletilla tai jopa älypuhelimella etänä. Lisäksi järjestelmät voidaan liittää ylempiin järjestelmiin vaivattomasti, esimerkiksi pilvipohjaisiin BI-ratkaisuihin.

‹ TAKAISIN RATKAISUIHIN

ESITTEIDEN LATAUS


Klikkaa ▼

TEKNISET RATKAISUT

Nuorekkuus yhdistettynä vankkaan kokemukseen takaavat sen, että ratkaisumme edustavat uusinta huipputehokasta teknologiaa.

Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa alan parhaat ratkaisut jokaiseen haasteeseen, mikä on meille osa jokapäiväistä toimintaamme. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää ratkaisuistamme. 

YHTEYSTIEDOT

Jartek AI:
 
Jarmo Tuovinen:
 
Kari Puustinen:
Beckhoff mainoskuva

ESITTEET

Voit lukea tästä esitteemme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä löydät täältä.

Jartek esite Lämpökäsittely esite