Referenssit

Vuosikymmenien varsilla olemme tehneet lukuisia toimituksia eri liiketoiminta-alueille.

Toimituksemme laajuudet alkavat yhden osan toimituksesta aina kokonaisiin laitoksiin. Alla on mainittu muutamia avainasiakkuuksiamme.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme mitkä lukuisista referensseistämme vastaavat lähinnä teidän tarpeitanne.


Asiakkaitamme

Oy SWM-Wood Ltd

Oy SWM-Wood Ltd on yksi johtavista suomalaisista lämpökäsitellyn puun valmistajista. Yhtiö toimii Mikkelissä ja on perustettu vuonna 1998. Yhtiö on erikoistunut kotimaiseen mäntyyn ja kuuseen sekä oksattomaan radiata-mäntyyn. SWM-Wood tunnetaan korkealaatuisista lämpöpuutuotteista, hyvästä palvelusta sekä toimitusvarmuudesta.

Jartek Invest Oy toimitti SWM-Woodille uuden lämpökäsittelyuunin helmikuun lopulla 2015. Uunin tuotannollinen käyttöönotto tapahtui huhtikuussa 2015, ja se sujui mutkattomasti. Laitetoimittajan ja urakoitsijoiden välinen yhteistyö toimi hyvin, ja projektin aikataulu pysyi sovitussa.

Uusi lämpökäsittelyuuni on SWM-Woodin neljäs, ja on nostanut vuotuista tuotantokapasiteettia 6000 kuutiolla. SWM-Woodin toimitusjohtaja Heikki Merikoski luottaa tulevaisuuteen.

-  Kapasiteetin nostolla pystymme vastaamaan kasvavaan kysyntään paremmin. Arabimaissa, Kiinassa ja Koreassa on kasvavat markkinat.

SWM-Wood

ESITTEET

Voit ladata tästä pdf-esitteitämme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä voit tarkastella täältä.

 

Lämpökäsittely

PDF (1.7 Mb)

Sahalaitostekniikka

PDF (1.8 Mb)

Kuivaamot

PDF (1.7 Mb)