Tukinkäsittely

Kaikkea toimintaamme ohjaa asiakas. Olemme kehittäneet tuotteitamme niin, että asiakas saa alan parhaat ratkaisut kokonaisedulliseen hintaan.

Mekaniikkatoimijana pystymme loistavien yhteistyökumppaneiden avulla tarjoamaan parhaat mittaus- ja automaatioratkaisut jokaiseen tilanteeseen.

Komponenttimme olemme jakaneet HS (High Speed) sekä ST (Standard) -tuoteperheisiin, jotta pystymme palvelemaan asiakkaat parhaalla mahdollisella tavalla aina pienistä laitoksista suurteholaitoksiin.

‹ TAKAISIN RATKAISUIHIN

ESITTEIDEN LATAUS


Klikkaa ▼

TEKNISET RATKAISUT

Nuorekkuus yhdistettynä vankkaan kokemukseen takaavat sen, että ratkaisumme edustavat uusinta huipputehokasta teknologiaa.

Laaja yhteistyöverkostostomme mahdollistaa alan parhaat ratkaisut jokaiseen haasteeseen. Tämä on meille osa jokapäiväistä toimintaamme.

Alla on mainittu osa avainlaitteistamme. Asiantuntijamme kertovat mielellään lisää kaikista huipputuotteistamme. 

PÄÄDYTTÄVÄ RUUVIKIRAMO

Uusin lisäys tuoteperheeseen on päädyttävä ruuvikiramo, jolla korvaamme linjastossa jopa kolme erillistä laitetta, sillä se nostaa, annostelee sekä päädyttää. Tukkia liikutetaan aina prosessin suuntaan ja aina jatkuvassa liikkeessä.

Parasta siinä on kuitenkin, että se on lähes huoltovapaa. Laitteen suunnittelussa olemme ottaneet huomioon asiakkaiden vaatimuksen huollon helppoudesta.

Kiramo on täynnä hienoja yksityiskohtia, joista asiantuntijamme kertovat mielellään lisää.

Päädyttävä ruuvikiramo

TLF

Perinteisen askelsyöttimen korvaa JARTEK TLF50. Laitteisto poistaa askelsyöttimen edestakaisen liikkeen aiheuttamat suuret kunnossapitokulut. Kuten ruuvikiramonkin suunnittelussa olemme TLF:ssa minimoineet kaikki kuluvat osat.

TLF

LAJITTELU

Lajittelukuljettimia on saatavana nopeuksille 60 - 180 m/min.

Ainutlaatuinen geometrinen ratkaisu tukin potkaisijoissa takaa äärettömän tarkan potkaisun kaikilla nopeuksilla. Potkaisijat toimivat joko hydraulisesti tai sähköisesti.

Tukit lokeroidaan ainutlaatuiseen lokeroratkaisuumme, jota varten tarvitsemme vain tasoitetun sorapinnan. Aikaa vievää ja kallista betonointia ei tarvita. Lisäksi teräsbetoninen lokero kestää vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Lajittelukuljetin

ESITTEET

Voit lukea tästä esitteemme ja tutustua tuotevalikoimaamme.

Lisää esitteitä löydät täältä.

Jartek esite Lämpökäsittely esite